Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel brie en stoofpeer

Stoofpeer

Echt een smaaksensatie; pittig door de brie en rucola, kruidig door de stoofpeertjes en zoet door de honing. Daarnaast ook nog eens een fine bite van de walnoten! Kortom: een echte aanrader tijdens de koude wintermaanden.

Stoofperen zijn, zoals gezegd, lekker kruidig en zoet, daarnaast neemt het aantal fans van deze peren gestaag toe. Je zou zelfs kunnen zeggen dat stoofperen een traditioneel gerecht is geworden tijdens wintermaanden.

Je associeert de stoofperen meestal met de nostalgie uit de keuken van oma. Een heerlijk product dus en helemaal lekker in combinatie met de hartige en romige brie.  

 

Ingrediënten voor een bagel 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snij de brie en stoofpeer in dunne reepjes. Je kunt de stoofpeertjes zelf maken of kant en klaar kopen. Snij de bagel vervolgens open en leg eerst een handje rucola op de onderste helft. Leg de reepjes brie en stoofpeer op de rucola en giet hier wat honing overheen. Breek de walnoten in kleinere stukjes  en strooi deze vervolgens over de belegde bagel helft. Leg hier de andere bagel helft op je bagel lunch is klaar!

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

%d bloggers liken dit: