Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bugs bagel met krekels, meelwormen en sprinkhanen

Bagel Bugs met krekels, meelwormen en sprinkhaan

Wil jij een beestachtig lekkere bagel proberen? Onze Bagel Bugs is rijkelijk belegd met sprinkhanen, krekels en meelwormen. Misschien ken je hem nog, want hij heeft een hele tijd op onze menukaart gestaan.

 

Het eten van insecten klinken misschien een beetje gek en apart, maar het is eigenlijk heel normaal. Ongeveer twee miljard mensen eten dagelijks insecten, alleen in Europa zijn we er nog niet aan gewend. Insecten zijn lekker en gezond. En bovendien zijn ze veel duurzamer dan andere dierlijke eitwitbronnen. Het is dé voedingsbron van de toekomst. 

 

 

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de avocado in mooie gelijkmatige stukjes en snijd eventueel de zongedroogde tomaatjes kleiner. Snijd de bagel doormidden en besmeer hem met de creamcheese. Beleg hem vervolgens met de avocado, gedroogde insecten en zongedroogde tomaatjes. Garneer de bagel met de basilicum en breng eventueel op smaak met peper.

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Chai latte recept

Chai latte

Chai latte is een kruidige drank die veel wordt gedronken in Zuid-Azië. Kaneel, kruidnagel, gember en kardemom zorgen voor de unieke, kruidige smaak. Heerlijk om mee op te warmen en ook makkelijk plantaardig te drinken met alternatieve melk.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: