Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel met rosbief en truffelmayonaise

Bagel rosbief en truffelmayonaise

Ben je op zoek naar een lekkere, makkelijke en voedzame lunch? Probeer vooral dit recept dan een keer uit! Lisanne van Lisanne’s leven ging voor ons aan de slag met de Bagels & Beans afbakbagels die te koop zijn bij de Jumbo.

 

Lisanne creëerde dit bagel recept met rosbief, rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en, niet te vergeten, truffelmayonaise. Erg gevarieerd dus en daarom heerlijk voedzaam.   

 

Lisanne: Als ik thuis aan het werk ben vind ik het heerlijk om uitgebreid te lunchen. Deze bagel staat binnen een kwartiertje op tafel en zorgt ervoor dat je de hele middag kan knallen!

 

De bagel met rosbief en truffelmayonaise is niet de enige bagel die Lisanne voor ons maakte. Bekijk ook het andere bagel recept van Lisanne op onze website; de bagel met tomaat, avocado, ei en pesto. 

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount van Lisanne’s Leven. 

 

Ingrediënten voor een bagel 

  • 1 sesam bagel van Bagels & Beans
  • 3 plakjes rosbief
  • Handje rucola
  • Handje pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas flokken 
  • 2 el truffelmayonaise
  • Peper & zout

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de bagel open en smeer de boven- en onderkant van de bagel in met truffelmayonaise. Beleg de onderkant met rucola, rosbief, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Breng de belegde kant van de bagel vervolgens op smaak met peper en zout leg de bovenkant van de bagel erop. Je lunch is nu al klaar dus genieten ervan!

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Vegan bagel-burger met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Vegan bagel met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Een heerlijke plantaardige bagel gemaakt met de sappige, vegan Ereburger van de Vegetarische Slager. Beleg de burger met vegan cheddar, tomaat, augurk, rode ui, sla en ketchup, et voilà, een plantaardige hamburger! Een vullende lunch voor alle burgerliefhebbers! Probeer m ook eens uit als diner, met wat zoete aardappelfrietjes.

... Lees meer
Italiaanse bagel caprese met mozarella en tomaat

Italiaanse bagel caprese

De Caprese salade, wie kent het niet?! Dit gerecht komt oorspronkelijk uit de Italiaanse keuken en kan je nu ook lekker thuis maken als lunch. Beleg de bagel met plakjes zachte buffelmozzarella, verse tomaat, groene pesto, geroosterde pijnboompitjes en maak het af met wat verse basilicum. Een Italiaanse klassieker, maar dan op een bagel!

... Lees meer
Lunchbagel recept rosbief pesro

Volkoren bagel rosbief pesto

Rosbief met pesto is een klassieker en een gouden combinatie, vooral op een bagel! Dit is een makkelijk recept en extra lekker door de toevoeging van parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Zet binnen no-time deze heerlijke bagel op tafel voor lunch.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: