Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel met tomaat, avocado, ei en pesto

Lisanne van Lisanne’s leven ging op zoek naar nieuwe lunchgerechten en bedacht uiteindelijk deze overheerlijke bagel. Met de pesto, tomaat, avocado en ei is deze bagel erg gevarieerd en mega makkelijk te bereiden. Weet je net als Lisanne ook even niet wat je wilt lunchen, probeer deze bagel is uit of kijk verder voor andere lekkere bagel recepten.

 

Lisanne: “Lunchen doe ik het liefst met een goed belegde bagel! Ik vind het leuk om te variëren met verschillende ingrediënten. Deze bagel bevat maar 4 ingrediënten, super simpel maar super lekker!.

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount of de website van Lisanne’s leven.

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Besmeer de bagel met een dun laagje pesto. Zet een pannetje met water op en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt, leg voorzichtig met een lepel het eitje in het kokende water. Laat het eitje vervolgens voor 8 minuten koken. Leg na deze 8 minuten het ei in een kommetje met koud water om hem af te laten koelen. Beleg de bagel vervolgens met plakjes tomaat, avocado en het gekookte eitje. Voeg tot slot wat zout en peper toe naar smaak

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

%d bloggers liken dit: