Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas

Wij waren blij toen Daniëlle van foodaholic.nl ons wou helpen met het bedenken van een nieuw recept met onze Bagels & Beans afbakbagels, te koop bij de Jumbo.  We hoefde niet lang te wachten tot Daniëlle dit heerlijke en originele recept voor ons had gemaakt. En wat zijn wij er blij mee! 

 

Het is de bagel met truffelsalami, Parmezaanse kaas en roerei geworden. Volgens Daniëlle is menig mens fan van ei, en door er truffelsalami en Parmezaanse kaas aan toe te voegen wordt dit recept toch weer heel anders dan bekende ei-bagel recepten.

 

Ken je truffelsalami nog niet? Dit zijn plakjes malse salami met stukjes echte truffel, omhuld met een laagje italiaanse parmezaanse kaas. Een ware delicatesse.

 

Bagels & Beans. 

Daniëlle:Ik ben zelf echt enorm gek op truffelsalami. Helemaal die met het randje van Parmezaanse kaas. Nadat ik het recept van toast met roerei had geplaatst merkte ik dat jullie gek zijn op roerei en dus besloot ik deze twee met elkaar te variëren. Wat Parmezaanse kaas erdoorheen en genieten maar.” 

 

Kijk voor meer recepten op de website en het Instagramaccount van Foodaholic.nl. 

 

Ingrediënten voor een bagels 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Verwarm vervolgens wat boter in een koekenpan. Kluts de eieren door elkaar en doe het mengsel bij de boter in de koekenpan. Blijf continue roeren zodat er uiteindelijk een roerei ontstaat. Breng dit op smaak met wat peper en zout. Roer er op het laatst nog een handje Parmezaanse kaas snippers doorheen. Snij de afgebakte bagel doormidden en beleg de onderkant met de truffelsalami. Leg hier vervolgens het roerei op en als laatste strooi je over beide nog wat snippers Parmezaanse kaas. Doe de bovenste helft van de bagel op de belegde onderste helft, en je lunch is klaar!  

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Lunchbagel recept rosbief pesro

Volkoren bagel rosbief pesto

Rosbief met pesto is een klassieker en een gouden combinatie, vooral op een bagel! Dit is een makkelijk recept en extra lekker door de toevoeging van parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Zet binnen no-time deze heerlijke bagel op tafel voor lunch.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: