Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel vegetarische rookworst en zuurkool

Bagel vegetarische rookworst en zuurkool

Heb jij al zin in de winterdagen vol lekkere zuurkool stampotjes en uiteraard een heerlijk rookworst? Dan is deze bagel zeker iets voor jou! Zelfs als je vegetarisch bent.  

 

Karin van Karin Pauw ging aan de slag met de afbakbagels die te koop zijn bij de Jumbo. Ze maakte dit originele bagel recept met babyspinazie, zuurkool, de vegetarische Ookworst van de Hema, en mosterd mag natuurlijk niet ontbreken. De Ookworst van de Hema is gemaakt op basis van plantaardige oliën, erwtenvezel, vrije-uitloopei- en erwteneiwit,100% vegetarisch dus. 

 

Karin: “De volkoren bagel van Bagels & Beans met babyspinazie, zuurkool de vegetarische Ookworst van Hema is echt een aanrader en ontzettend lekker.”

 

Kijk voor meer lekkere en originele recepten op het Instagram account van Karin Pauw.

Ingrediënten voor vier bagels 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snij de bagel open en leg op de onderkant een beetje babyspinazie. Leg hier nu 15 gram kruidenzuurkool op. Maak de rookworst warm volgens de verpakking, deel hem door 2 en snij ze dan in de lengte nogmaals door. Leg de plakken rookworst op de broodjes en bestrooi het met de kaasrasp. Werk uiteindelijk de bagel af door de bovenkant van de bagel te besmeren met mosterd. Leg de bovenkant op het belegde deel van de bagel en je winterse lunch is klaar! 

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

%d bloggers liken dit: