Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Bagel zalm en guacamole

Bagel zalm en guacamole

Sanne van Fit.met.san bedacht deze zalm guacamole bagel met de Bagels&Beans sesam bagel die ze vond bij de Jumbo. Ze maakte de guacamole zelf met avocado, cherry tomaten, rode ui, cottage cheese, en guacamole kruiden. Heerlijk vers dus, en ook nog eens hartstikke makkelijk.

 

Sanne: “Zalm met avocado is een geweldige combinatie. Wanneer je het op een bagel doet is het nog geweldiger natuurlijk. Door de avocado met onder andere cottage cheese te mengen, krijgt het nog meer smaak dus zeker het proberen waard. Tip: serveer er een lekkere salade bij.”

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagram account van Sanne.

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de cherry tomaten, rode ui en de avocado fijn en meng dit met de cottage cheese en de kruiden. Snijd de gerookte zalm in kleinere stukjes. Snijd de bagel doormidden en beleg hem met de guacamole en de gerookte zalm. Naar smaak kun je nog wat peper of zout toevoegen. Eet smakelijk!

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

De enige echte cheesecake

De enige echte Bagels & Beans cheesecake

Ben jij opzoek naar een makkelijk en lekker recept van een cheesecake? Dan zit je goed met deze heerlijke cheesecake van de Bagels & Beans! Hij is simpel, classic en valt altijd in de smaak. Geef er je eigen twist aan door wat vers fruit toe te voegen!

... Lees meer
%d bloggers liken dit: