Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je laffe & dappere antwoorden op veel, niet-zo-veel en nooit gestelde vragen… Staat jouw vraag hier niet tussen? Of heb je tips, opmerkingen of ideeën? Stel je vraag dan via het contactformulier op de contactpagina.

Waar kan ik de bagels kopen?

Heb je geen zin om zelf bagels te maken volgens ons recept? Dan kun je de Bagels & Beans bagels kopen bij jouw favoriete vestiging. Heb jij geen vestiging in de buurt? Dan zijn onze afbakbagels ook te koop bij de Jumbo!

Ik heb een heel lekker bagelrecept gemaakt, die nog niet op de website staat. Willen jullie deze plaatsen?

Super leuk als je een recept hebt die wij mogen plaatsen op bagelrecepten.nl. Je kunt het aanleverformulier op de contactpagina invullen zodat we contact met je op kunnen nemen!

Hoeveel calorieën bevatten de recepten op jullie website?

We hebben de calorieën niet voor je uitgerekend, omdat het uitekenen van de calorieën erg lastig is. Dit komt doordat niet elk product van elk merk exact overeenkomt. Dus wil je weten hoeveel calorieën ergens inzitten? Dan kun je het beste zelf aan de slag! In de recepten staan namelijk wel de grammages van de ingrediënten!

Welke creamcheese is het beste?

In de recepten geven we aan als de bagel is belegd met een roomkaas met een specifieke smaak. Maar meestal gebruiken we naturel roomkaas/zuivelspread. Wil je een creamcheese met smaak? Sommige supermarkten verkopen zuivelspread met kruiden zoals bieslook of met knoflook. En je kunt natuurlijk zelf ook aan de slag met een eigen recept!

Ik zie een fout op de website. Waar kan ik dat melden?

Zie je een spelfout of doet een button het niet? Tja.. Wij zijn ook maar mensen! Wel super fijn dat het jou wel is opgevallen. Dus als je het wilt mailen naar hallo@bagelsbeans.nl, passen we het zo snel mogelijk aan!

Zijn de recepten op jullie website gezond?

Of iets gezond is, is voor iedereen anders. Maar bij het samenstellen van de recepten zorgen we wel altijd voor een goede balans tussen lekkere en gezonde producten. Op die manier kun je op basis van algemeen bekende informatie een goede keuze maken! 

Koop hier je bagels

Bij de Jumbo verkopen we twee soorten afbakbagels: de volkoren bagel en de sesam bagel.