Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Lunchbagels zoet en hartig

Lunchbagels zoet en hartig

Claudia van Fitter met Clau deelde een lekkere lunchtip! Ze ging aan de slag met twee lunchbagels die voor de perfecte balans zorgen. Het is namelijk een zoete én een hartige bagel. Kun je dus niet kiezen waar je zin in hebt? Dan zijn deze bagels absoluut de moeite waard.

 

Claudia: “Laatst liep ik door de Jumbo heen en zag ineens dat er volkoren bagels lagen van Bagels & Beans. Dus die heb ik toen maar meegenomen zodat ik een keertje een lekkere uitgebreidere lunch kan maken. Hier vind je mijn inspiratie voor een lekkere lunch!”

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount van Fitter met Clau.

Ingrediënten voor twee lunchbagels

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Bak het eitje in een koekenpan met een beetje olijfolie. Prak de avocado met wat zout en peper, snijd de brie in stukjes en hak de walnoten grof. Beleg vervolgens de zoete bagel met de plakjes brie, walnoten en een beetje honing. En beleg de hartige bagel met de geprakte avocado, kipgrilworst en het gebakken eitje.

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Lunchbagel recept rosbief pesro

Volkoren bagel rosbief pesto

Rosbief met pesto is een klassieker en een gouden combinatie, vooral op een bagel! Dit is een makkelijk recept en extra lekker door de toevoeging van parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Zet binnen no-time deze heerlijke bagel op tafel voor lunch.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: