Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Plantaardige bagel hummus en gegrilde groenten

Plantaardige bagel hummus en gegrilde groenten

Groenten: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Wij lunchen dan ook heel graag met een bagel gegrilde groenten in combinatie met hummus. Ga vooral los met de variaties waar jij spontaan van begint te watertanden. Wij kozen voor paprika, courgette en groene asperges. En het fijnste van alles? De oven doet het meeste werk!

 

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de groenten in mooie lange stukken, en bestrooi ze met wat peper en olijfolie. Gril de groenten daarna in een grilpan of op de grilstand in de oven tot ze een mooie bruine gril-laag hebben. Snijd vervolgens de bagel doormidden en besmeer de bagel gelijkmatig met de hummus en rucola. Beleg de bagel met de groenten in de vorm van een waaier. Breng hem eventueel nog extra op smaak met zout en peper.

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Italiaanse bagel caprese met mozarella en tomaat

Italiaanse bagel caprese

De Caprese salade, wie kent het niet?! Dit gerecht komt oorspronkelijk uit de Italiaanse keuken en kan je nu ook lekker thuis maken als lunch. Beleg de bagel met plakjes zachte buffelmozzarella, verse tomaat, groene pesto, geroosterde pijnboompitjes en maak het af met wat verse basilicum. Een Italiaanse klassieker, maar dan op een bagel!

... Lees meer
%d bloggers liken dit: