Alle recepten

Ben je op zoek naar origineel beleg voor op je bagel? Of heb je zin in een salade of een taartje? Bekijk hieronder alle bagelrecepten, of zoek op categorie. 

Categorieën
Stoofpeer

Bagel brie en stoofpeer

De perfecte combinatie: brie, stoofpeertjes, rucola, honing en walnoten. Een lunch met hartige en zoete elementen en daarom een heerlijke herfstige lunch.

... Lees meer
Wentelteefje

Wentelteefjes bagel

Je kent vast wentelteefjes wel, een makkelijk zoet broodgerecht, in het buitenland bekend als French toast. Wij bedacht hier onze eigen variant op maakte bagel wentelteefjes. Hartstikke makkelijk een vooral mega lekker

... Lees meer
Bagel Mas Uni van Fish Tales

Bagel Mas Uni van Fishtales

Yes! Een tonijnsalade bagel! En dit is niet zo maar een tonijn salade, het is Mas Uni. Een heerlijke pittige tonijnsalade oorspronkelijk afkomstig uit de Malediven. De tonijn die wij hiervoor gebruiken is de Fair Trade tonijn van Fishtales.

... Lees meer

Big MC bagel

Een hamburger bagel, voor wie klinkt dit niet als muziek in de oren? Twee vegetarische burgers en lekker veel groentes tussen 3 bagel helften. Heerlijk voor een goedgevulde lunch of als avondeten.

... Lees meer
Bagel met geitenkaas en vijg

Bagel met geitenkaas en vijg

Geitenkaas is altijd bij iedereen een favoriet. Wij kozen ervoor om er vijg en honing aantoe te voegen voor een extra zoete touch. Kan jij dus de keuze tussen zout en zoet niet maken? Dan is dit bagel recept helemaal iets voor jou.

... Lees meer