Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Vegan bagel met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Vegan bagel-burger met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Als je de Ereburger van de Vegetarische Slager nog niet kent wordt dat nu de hoogste tijd! Deze burger is namelijk spectaculair op het gebied van structuur, bite en smaak, en daardoor ook wel vergelijkbaar met de dierlijke vleesvariant. De Ereburger is een sappige vegan premium burger die het beste tot zijn recht komt als je hem mooi rosé bruin bakt. Serveer de burger met liefde aan de grootste vleesliefhebber en geniet! Wij kozen voor traditionele ingrediënten zoals vegan cheddar, augurk, mayonaise en ketchup, op een sesam afbakbagel.

 

Ingrediënten voor vier bagels

 

Bereidingswijze

Bereid de bagelvolgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de ui in ringen en snijd de augurk en tomaat in mooie plakken. Bak de Ereburger volgens de verpakking, en leg bij het laatste minuutje de Vegan Cheddar op de burger, zodat dit een beetje smelt. Beleg de bagels met kropsla en de burger. Verdeel daarna de ui-ringen, tomaat en augurk gelijkmatig over de 4 bagels. Maak ze af met een flinke dot mayonaise en ketchup.

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Zelf matcha latte maken

Matcha latte

Matcha is groene thee uit Japan. Het wordt gemaakt van in de schaduw geplaatste theeplantjes, waardoor de concentratie aminozuren toeneemt. Het is zo gezond als het klinkt! Met dit recept kan je zelf een matcha latte maken om je dag even wat beter te maken.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: