Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Vegan bagel met krokante chicken tenders en gegrilde groenten

Vegan bagel met krokante chicken tenders en gegrilde groenten

Heb je even geen inspiratie voor een lekkere, voedzame en vegan lunch of diner? Karin Pauw ging voor ons aan de slag met een goed gevulde bagel die je zowel in de middag als in de avond kunt eten. 

 

Karin maakt regelmatig heerlijke recepten met onze afbakbagels die te koop zijn bij de Jumbo. Dit keer maakte ze een warme bagel met de plantaardige “kip” vingers van Vivera. Deze krokante chicken tenders zijn rijk aan eiwitten en ze bevatten ijzer en vitamine B12. Dat zorgt ervoor dat dit een bewuste keuze is binnen een gezonde leefstijl. Karin belegde de volkoren bagel verder met hummus, babyspinazie, courgette, aubergine en granaatappelpitjes. Hij is rijk belegd dus hij vult erg goed.

 

Kijk voor meer leuke, lekkere en gezonde recepten op het Instagramaccount van Karin Pauw

Ingrediënten voor vier bagels 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagels volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes. Gril de plakken courgette, aubergine en de vegan Chicken Tenders. Snijd de bagels open en smeer de onder en bovenkant in met een laagje hummus. Beleg de onderkant van de bagel met de babyspinazie. Leg hier 1 plak gegrilde courgette en 1 plak gegrilde aubergine op. Breng de bagel op smaak met kruid die jij lekker vindt. Karin  koos voor peper, zout en chili vlokken. Leg hier vervolgens een gegrilde Chicken Tender op. Maak hem af met de granaatappelpitjes!

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Lunchbagel recept rosbief pesro

Volkoren bagel rosbief pesto

Rosbief met pesto is een klassieker en een gouden combinatie, vooral op een bagel! Dit is een makkelijk recept en extra lekker door de toevoeging van parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Zet binnen no-time deze heerlijke bagel op tafel voor lunch.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: