Bagels & Beans logo

Maak jouw dagelijkse dosis

Bagels, koffie & geluk

Cirkel-2 (2)
202107 Bagel logo (2)

Zoete bagel met pindakaas, Nutella, aardbei en banaan

Zoete bagel met pindakaas, nutella, aardbei en banaan

Vind jij het leuk om creatieve recepten te maken? Pasgeleden kwam tv-kok René Pluijm bij ons langs en maakte een aantal bijzonder creatieve bagelrecepten. Dit waren onder andere een ontbijtbagel met kokosyoghurt en granola, een heerlijk goed gevulde salade met zelfgemaakte bagelcroutons en deze zoete bagel met pindakaas, Nutella, aardbei en banaan.

 

De bagel is een verwennerij voor alle zoetekauwen onder ons en voor als je gewoon even zin hebt in iets zoets met een frisse touch van aardbei en munt. De combinatie pindakaas en Nutella lijkt misschien wat gek, maar het is een smaaksensatie bij iedere hap!

 

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de bagel doormidden, en smeer er eerst een laag pindakaas op. Smeer er vervolgens nutella overheen. Snij de banaan en aardbeien in dunne plakjes en verdeel deze over de bagel. Voeg de verse munt toe en geniet!

Heb je het recept gemaakt?

Tag @bagelsbeans op Instagram of deel het recept op je eigen socials

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Bagel-zwevend-postpagina
Bagel_Los_Sesam_Boven-2_Vrijstaand

Bagelrecepten.nl: Het platform voor de leukste bagelrecepten van Nederland!

Nog meer lekkere recepten

Vegan bagel-burger met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Vegan bagel met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Een heerlijke plantaardige bagel gemaakt met de sappige, vegan Ereburger van de Vegetarische Slager. Beleg de burger met vegan cheddar, tomaat, augurk, rode ui, sla en ketchup, et voilà, een plantaardige hamburger! Een vullende lunch voor alle burgerliefhebbers! Probeer m ook eens uit als diner, met wat zoete aardappelfrietjes.

... Lees meer
%d bloggers liken dit: